Duyurular & Etkinlikler

ANA MENÜ

ENDEP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TENMAK ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen  YENİ NESİL ENERJİ DEPOLAMA TEKNOLOJİLERİ-ENDEP platformu bilgilendirme toplantısında kamu ve özel kuruluşlardan oluşan katılımcılarla 13.10.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi, TENMAK, İstanbul Teknik Üniversitesi, ODTÜ-GÜNAM, Gazi Üniversitesi, TÜBİTAK-MAM Enerji Enstitüsü, Çukurova Üniversitesi, ASPİLSAN ve KALYON PV kurum ve kuruluşlarından katılımcılar bilgilendirme toplantısında yer almışlardır. Bilgilendirme toplantısı TENMAK Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Hasırcı’nın açılış konuşması ile başlamış, Yıldız Teknik Üniversitesi AR-GE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bestami Özkaya’nın Yıldız Teknik Üniversitesi’nin “Enerji Alanı”ndaki yetkinliği hakkında bilgilendirici sunumunu takiben, ENDEP Araştırma Programı Yönetici Prof. Dr. Aysel Kantürk Figen’in platformun odak teknolojileri, APYK’ların görev alacağı projelerin dağılımı ve teknoloji kazanım yol haritasını içeren sunumu ile devam etmiştir.